Volim ljuto

Volim ljutocarstvo ljutih okusa

 

Brand Volim Ljuto okuplja ekipu profesionalaca koja svakodnevno nudi ljubiteljima ljutih namirnica najkvalitetnije domaće proizvode. Bave se uzgojem i prodajom sadnica i plodova ljutih papričica, kao i njihovih prerađevina u obliku umaka, ajvara, zimnica i začina. Svi proizvodi su domaći, a uvijek su spremni pričati o papričicama te podijeliti savjete i informacije o njihovom uzgoju. Iz godine u godinu šire paletu proizvoda, pri čemu im je iznimno važno zadržati kvalitetu zbog koje im postojeći kupci ostaju vjerni, a sve je veći broj novih obožavatelja ljutog koji prepoznaju ovaj sjajan brand.

Jeste li fan pikantnije hrane, one srednje ljute ili volite osjećaj vatre u ustima dok vam kapljice znoja jure niz lice? Ne brinite, imamo proizvode za sve ljutoljupce ! Od kuhanih do fermentiranih ljutih umaka raznih okusa i ljutina, sa ili bez arome dima, do onih nešto blažih s kakaom i cimetom! Kao dokaz kvalitete proizvoda, naš Brutalero Scorpion osvojio je drugo mjesto na svjetskom natjecanju u kategoriji jako ljutih fermentiranih umaka!

Na štandu Volim ljuto potražite začin baš po vašem ukusu i okusu, a 15.9 u 17.30 svratite na preljutooo natjecanje entuzijasta koji će i suzu pustiti za omiljeni ljuti okus.

RADNO VRIJEME

PON - ČET  12:00 - 23:00

PET  12:00 - 01:00

SUB 11:00 - 01:00

NED 11:00 - 23:00

LOKACIJA