Toto`s Burger Bar

Totos burger bar burgersko street food carstvo u srcu Splita

 

Vlasnici splitskog Toto’s burger bara dijele zajedničke strasti, a jedna od njih je jedrenje. Tako su ih morska bespuća dovela do mnogih svjetskih luka. Budući da su i sami obožavatelji dobrih burgera, probali su ih već nekoliko stotina diljem svijeta i guštali u njihovim jedinstvenim okusima.

Na atraktivnoj lokaciji, u samom srcu Splita, prije dvije godine osvanuo je Toto’s burger bar – mala oaza najboljih burgera u gradu – kako im često govore. Mlada, sjajna ekipa osim što će vas ljubazno dočekati, ponudit će vam originalna jela i prefine burgere. Osim već klasičnih prženih krumpirića, gostima nude i pržene batatčiće – koji jednostavno mame divnom narančastom bojom, za nijansu su slađi od krumpirića, a mirišu i dvije ulice dalje. No to nije sve, ekipa nije bila zadovoljna umacima na koje je nailazila pa su se bacili na samostalnu izradu jogurta i umaka od češnjaka, danas neizostavnog „final touch-a“ kojeg gosti pamte.

Željeli su ponuditi gostima ono što bi i sami s veseljem konzumirali pa nude pecivo bez umjetnih sastojaka i aditiva. Meso dobavljaju od provjerenih mesara, svježe i domaće, uvijek s domaćih lokalnih farmi, poznatih po kvaliteti i tradiciji. Važno im je poticati hrvatsko i ekološku proizvodnju pa sve povrće nabavljaju od malih lokalnih ekoproizvođača. Ponosni su na svoj „hi tech“ grill na paru. Kad na njemu spravljaju burgere oni ostaju sočni i bez dodavanja masnoće.

Toto’s ekipa

Burger majstor Mate oboružan je šarmom pa ga gošće često požele kao prilog ili desert. Voditeljice Anamarija i Sanja sve budno drže pod kontrolom. Burger meštar Ante bez pol frke dobio je nadimak najbrže Toto ruke. Kike osim što ljubi Matu obožava hranu i modni dizajn. Kuharica Lea jednako strastveno voli kuhati, navijati i Hajduk i plesati i sigurno će burgeri biti totalno rasplesani.

Naši morski gosti dolaze na valovima prošlogodišnjeg uspjeha kad su mnogi prepoznali njihove prefine burgere i nadaju se da će i ove godine zainteresirati posjetitelje za svoje burgerancije.

RADNO VRIJEME

PON - ČET  12:00 - 23:00

PET  12:00 - 01:00

SUB 11:00 - 01:00

NED 11:00 - 23:00

LOKACIJA