The Garden Bar & Kitchen

 

The Garden Bar & Kitchen je prije svega koncept prostor u centru Zagreba, carstvo craft piva, ali i mjesto koje nudi iznimno ukusnu hranu te je sve praćeno sjajnom glazbom. Čak šesnaest točionika s različitim craft kapima dolazi izravno iz Garden pivovare, a „udomljuju“ i gostujuća piva iz cijelog svijeta. The Garden Bar & Kitchen tim posvećuje jednaku pažnju hrani koju poslužuju kao i craft pivu kojeg toče. Inspiraciju pronalaze u lokalnim proizvodima, kreirali su jelovnik koji se savršeno sljubljuje s pivom kojeg nude. Za Zagreb Burger Festival pripremili su dvije senzacije, janjeći burger i juneći burger

JANJEĆI BURGER
Burger od janjetine sa Ras el hanoutom, punjen feta sirom, grilana lepinja sa uljem od češnjaka, humus od slanutka, coleslaw salata od ribane mrkve sa grčkim jogurtom i mentom, spicy harissa umak.

JUNEĆI BURGER
Juneći burger sa cheddar sirom, pecivo sa sezamom, domaći ketchup, salsa od grilane rog paprike s bučinim uljem, miso majoneza s rustikalnim senfom, čips od čvaraka, kiseli krastavci, mizuno salatica.

RADNO VRIJEME

PON - ČET  12:00 - 23:00

PET  12:00 - 01:00

SUB 11:00 - 01:00

NED 11:00 - 23:00

LOKACIJA