Submarine

Submarine Burger – 4 godine s vama

 

Ovaj je koncept prvi put zaživio u zagrebačkoj Frankopanskoj ulici prije četiri godine, u središtu Zagreba. Danas je Submarine ponosni vlasnik restorana na devet lokacija u šest gradova te je sve više onih lokacija gdje se pojavljuju u „Pop Up“ varijanti.

Uvijek naglašavaju važnost proizvodnje i pripreme burgera te upotrebu lokalnih i domaćih proizvoda. Peciva se po posebnoj recepturi pripremaju u zagrebačkoj pekari, meso dolazi sa Žumberka, sir se nabavlja izravno iz Zagorja, panceta iz Dalmacije, salata iz Slavonije, tartufi iz Istre, a krumpiri iz Like…

Sve se priprema od prirodnih, domaćih sastojaka. U želji da se potiče hrvatsko gospodarstvo i poljoprivreda, ali i da se koriste najbolji mogući sastojci dostupni na tržištu, od mesa se koristi isključivo čista junetina s hrvatskih farmi. Submarine je ponosan što je 99% korištenih namirnica hrvatskog porijekla te što se kod pripreme ne koriste aditivi…

Konstantno istražuju i uvode novosti u ponudu poput burgera s avokadom i sjemenkama konoplje, a dio standardne ponude su i proteinski burgeri – burgeri spravljeni u listovima salate.

Za Zagreb Burger Festival osmišljen je još jedan, kako ga sami nazivaju, pobjednički burger, neodoljiv u kombinaciji s krumpirićima.

RADNO VRIJEME

PON - ČET  12:00 - 23:00

PET  12:00 - 01:00

SUB 11:00 - 01:00

NED 11:00 - 23:00

LOKACIJA