Špiro – već petnaest godina spaja tradicionalno i moderno

 

Petnaestak godina svoje mjesto pod hrvatskim gastronomskim nebom gradi ‘Špiro’, popularni ugostiteljski brand koji je u svoju priču krenuo iz Donje Bistre, mjesta koje se nalazi podno Medvednice, a mnogi vole reći i da je baš ‘Špiro’ prva stanica Zagrepčanima na ulazu u hrvatsko Zagorje. Na Zagreb Burger Festivalu Špiro će se predstaviti s tri burgera iz svoje bogate ponude. Špiro Burger, Zagi Burger i Cajger Burger.

Špiro burger sastoji se o pljeskavice od domaće svinjetine i junetine, okus Hrvatskog zagorja u tradicionalnom štihu s modernim primjesama svega što današnja BBQ kultura nalaže.

Zagi burger sličan je Špiro burgeru, ali Zagi burger sadrži duplu pljeskavicu, duplo savršenstvo napravljeno od junetine i svinjetine. Ovaj burger će svakako biti savršeno rješenje za najgladnije posjetitelje ovogodišnjeg burger festa.

Cajger burger svoju će premijeru doživjet će baš na Zagreb Burger Festivalu, nakon kojeg će se naći i u ponudi restorana Špiro. Popularni ‘rastrgani komadi’ vrhunske marinirane svinjetine koji se termički pripremaju oko dvanaest sati glavni su sastojak ovog odličnog burgera. Ime je dobio jer puno vremena treba da se pripremi, a bogme i puno da se pojede. Stoga ćete ga jesti do kasnih noćnih sati i svako malo pogledavati na cajger.

RADNO VRIJEME

PON - ČET  12:00 - 23:00

PET  12:00 - 01:00

SUB 11:00 - 01:00

NED 11:00 - 23:00

LOKACIJA