Reshetka by Đurina hiža 

Trokut RESHETKE čine:

Nikola Božić – FLORA & FAUNA

Kreator, alfa i omega projekta RESHETKA koji predstavlja mobilni program obiteljskog brenda Đurina Hiža. U posljednjih dvije godine sudionici su dvadestak food festivala širom Hrvatske. Brend je osvajač dvije bronce na ZAGREB BURGERFESTU 2018. u kategorijama gastro novinari i publika.
Nikola je vlasnik obiteljskog gnijezda Đurina Hiža. Ima 40 godina, a po struci je ing. agronomije.

 Hrvoje Peh    HANDS & STYLE

Pasionirani istraživač i kreator novih okusa. Kombinira znanja i stilove kuhanja koristeći sastojke koje je upoznao putujući i radeći po Africi, USA i Aziji. S BBQ smokerom učio je raditi od teksaških majstora BBQ tijekom F1 vikenda na Circuit of America, u Austinu, Texas. Ima 48 godina, a po struci je ing.strojarstva i project manager. U Rešetki je zadužen za spajanje okusa i kreiranje novih kombinacija okusa unutar burgera.

 Momčilo Đurđić – IRON & FIRE

Kreativni suradnik na mobilnom programu RESHETKA. Angažiran na poslovima kreiranja projekata, novih proizvoda, pripreme i grilanja mesa. Kao brand manager u posljednjih je deset godina sudjelovao u više projekata brendiranja tradicionalnih proizvoda s juga Srbije. Posebno dubok trag u javnom prostoru i percepciji kupaca ostavili su brendiranje Pirotske peglane kobasice i šare Pirotskog ćilima. Momčilo ima 59 godina, a po struci je novinar.

Đurina hiža & Meat the King

 

 

RADNO VRIJEME

PON - ČET  12:00 - 23:00

PET  12:00 - 01:00

SUB 11:00 - 01:00

NED 11:00 - 23:00

LOKACIJA