Mason Burgers & Stuff

Mason Burgers & Stuff

 

Nakon prošlogodišnje pobjede, franšiza Mason Burgers & Stuff vraća se na Zagreb Burger Festival s brojnim novostima i još većom ponudom. Masonove burgere trenutno možete probati na 11 lokacija diljem Hrvatske. Na ovogodišnjem Zagreb Burger Festivalu uz postojeću Špaletu i Mason burger predstavit će i 3 nova burgera, a svaki treći dan posjetitelje očekuje ekskluzivna ponuda gourmet burgera.

PONUDA

1. Špaleta burger – Pobjednica prošlogodišnjeg Zagreb Burger Festivala i prava predstavnica istarske gastronomije, Špaleta i ove će godine imati posebno mjesto. U njoj se nalazi meso (50% junetine i 50% špalete – plećke koja je nekad bila nezaobilazan dio uskršnjeg stola u Istri), feta istarskog kravljeg sira, zelena salata i dressing od sjemenki gorušice.

2. Mason burger – Povratak osnovama: brioche bun, junetina odležana u suhoj komori dva tjedna, jaje na oko, zelena salata, rajčica i BBQ umak!

NOVO:

3. TeranB – Meso koje se nalazi u ovom burgeru prethodno je odležalo u vrhunskom teranu poznatog istarskog vinara Matoševića. Ostali sastojci sljubljeni su s crumbleom od pršuta, kompotom od luka u teranu i rikulom.

4. Dimljeni smoky Dolac – Za sve Zagrepčane i obožavatelje zagrebačke gastronomije pripremaju pravu gastro deliciju, a inspiracija je bio Dolac burger od mesa dimljenog u odležavanju, začinjenog majonezom od pancete i dimljenim sirom.

5. Dux burger – Premijerno predstavljaju i novi oblik burgera – Dux burger, white label product koji u krumpirovom pecivu ima 100% juneće meso, majonezu od suhe rajčice, zelenu salatu i kisele krastavce.

Novost u Masonovoj ponudi su i gourmet burgeri – vrhunski zalogaji – za sve one koji svojim okusnim pupoljcima žele priuštiti nezaboravan gurmanski užitak. Jednom u svaka tri dana isključivo posjetiteljima Festivala, ova će kreativna ekipa ponuditi ekskluzivne gourmet burgere. U Butter burger kojeg čine isključivo brioche bun i sitno mljevena junetina s 40% masnoće dodat ćemo nariban crni tartuf čija je sezona upravo u tijeku. Gourmet burger od škampa oplemenjen bijelim kimchijem – pikantno začinjenim fermentiranim kupusom u pasti od škamp drugi je „kapitalac“, a spremaju još poneko iznenađenje.

RADNO VRIJEME

PON - ČET  12:00 - 23:00

PET  12:00 - 01:00

SUB 11:00 - 01:00

NED 11:00 - 23:00

LOKACIJA