Đurina hiža & Meat the King

Đurina hiža & Meat the King

 

Kakva kombinacija, Đurina hiža i Meat the King u istom loncu. Bit će tijesno, ali bit će i dvostruko slasnije.
Đurina hiža nazvana je po djedu Đuri koji je bio šumar, lugar, skupljao je ljekovito bilje, pravio domaće čajeve i sokove. Deda Đuro je započeo voljeti prirodu, a obitelj je nastavila. Mama i kći rade u kuhinji na lokalnim specijalitetima, a tata se bavi vinogradom. Meso koje će vam pripremiti bit će savršeno ili nikakvo. Ne nude „medium done“ i „well done“ odreske, nude okuse! Biraju najbolje uzgajivače i cijene one koji znaju što jedu i piju. Za Zagreb Burger Festival pripremili su janjeći burger i burger od divljači.

Meat the King je također obiteljska priča s glavnim i odgovornim Tihomirom Smoljanecem „šaptačem mesu“. Osim što je osmislio poslovnu politiku branda Meat the King, s kolegama je „izumio“ i ogromnu pokretnu peć, tešku „sitnih“ 450 kg, površine iskoristivog prostora za kuhanje od 3m2.

Đurina hiža & Meat the King

 

 

RADNO VRIJEME

PON - ČET  12:00 - 23:00

PET  12:00 - 01:00

SUB 11:00 - 01:00

NED 11:00 - 23:00

LOKACIJA