Volim ljuto

Volim ljutocarstvo ljutosti za ljutoljupce

Brand Volim Ljuto okuplja ekipu profesionalaca koja svakodnevno nudi ljubiteljima ljutih namirnica najkvalitetnije domaće proizvode. Bave se uzgojem i prodajom sadnica i plodova ljutih papričica, kao i njihovih prerađevina u obliku umaka, ajvara, zimnica i začina. Svi proizvodi su domaći, a uvijek su spremni pričati o papričicama te podijeliti savjete i informacije o njihovom uzgoju. Iz godine u godinu šire paletu proizvoda, pri čemu im je iznimno važno zadržati kvalitetu zbog koje im postojeći kupci ostaju vjerni, a sve je veći broj novih obožavatelja ljutog koji prepoznaju ovaj sjajan brand.  

Jeste li fan pikantnije hrane, one srednje ljute ili volite osjećaj vatre u ustima dok vam kapljice znoja jure niz lice? Ne brinite, imamo proizvode za sve ljutoljupce ! Od kuhanih do fermentiranih ljutih umaka raznih okusa i ljutina, sa ili bez arome dima, do onih nešto blažih  s kakaom i cimetom! Kao dokaz kvalitete proizvoda, naš Brutalero Scorpion osvojio je drugo mjesto na svjetskom natjecanju u kategoriji jako ljutih fermentiranih umaka!

Na Festivalu premijerno predstavljamo naše nove proizvode:

Vrabasco Bajan: Ljuti umak s krastavcima, porijeklom s egzotičnog Barbadosa. Naoko jednostavan recept savršeno dopunjuje lagana jeli kao što su riba, piletina i povrće,  no ne bi bilo ništa neobično ni da ga dodajete u apsolutno svu hranu koju pripremate.

Satan’s balls:  Svima su poznate habanero papričice, koje svojom ljutinom i aromom oduševljavaju cijeli svijet.  No, malo ljudi zna da postoji sorta habanera papričica žuto bijele boje, izduženih, sitnih ili okruglastih, koje su još intenzivnije arome.  Zato će naš novi proizvod, Satan’s balls – delikatesne papričice u vinskom octu privući samo one najhrabrije.  

Osim umaka nudimo i niz ajvara, ukiseljene papričice koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim, kao i razne mljevene papričice i začinske soli, koje će svakom ručku dati poseban štih. Ako niste sigurni što kušati, potražite nas na Zagreb Burger Festivalu i rado ćemo vam dati savjet, ovisno o vašim preferencijama. Od srca preporučamo i naš set “Umijeće ljutine” koji sadrži čak 9 umaka različitih kategorija ljutine. Radi se o devet fermentiranih ljutih umaka različitih okusa i ljutina u bočicama od 20ml. Tako početnici lagano mogu graditi toleranciju na ljutinu, a oni napredniji probati nešto novo.

Posjetite nas u Spice Street-u i probajte naše „premium ljutosti“ !

VOLIM LJUTO

Carstvo ljutosti za ljutoljupce


+385 98 454 214

 goran@volimljuto.com

 Volim ljuto

www.volimljuto.com

 

KONTAKTIRAJTE NAS

KONTAKT

LOKACIJA