Kredenca zdravlja

KREDENCA ZDRAVLJAconcept store dobre hrane


Kredenca Zdravlja prva je lounge trgovina,  ostvarenje  Sanjinog  sna i vizije i drago utočište svima koji u nju svraćaju. Vlasnici osobno poznaju svoje dobavljače, većinom male hrvatske proizvođače. Prošetali su njihovim imanjima i proizvodnim pogonima, želeći osjetiti dušu svakog od njih, kako bi na najbolji način mogli prenijeti njihovu posvećenost izvrsnosti proizvoda. Najvažnije su im kvaliteta i kontrolirano porijeklo svega što se nalazi u ponudi, a to je hrana iz hrvatskog podneblja lišena nepotrebne kemije,  aditiva i konzervansa, koji najviše ugrožavaju ljudsko zdravlje.
Ulaskom u ovu trgovinu uronit ćete u Svijet domaćih proizvoda u koji su utkane beskrajna strast i ljubav. Na lijepo uređenim policama ponosno stoje delikatesni proizvodi, medovi i džemovi, domaći namazi, začini i soli, vina i likeri, ručno rađene čokolade i slatkiši, domaći sladoled, riblje i mesne delikatese, ulja i octevi. Niz se nastavlja tjesteninama i brašnima bez konzervansa i aditiva, mahunarkama, sjemenkama, orašidima, žitaricama, mlijekom i mliječnim proizvodima, kruhom i pecivima, craft kavama, i prirodnom hranom za pse, sokovnicima, blenderima, aparatima za filtriranje vode i potpuno prirodnom kozmetikom.

Tu je i mala profesionalna kuhinja iz koje svakodnevno izlaze svježi hladno prešani sokovi sa 100 %-tnim  udjelom voća i povrća, smoothiji i energetski krekeri. Na policama se nalaze i  bezglutenski proizvodi kao i oni za dijabetičare, vegeterijance,  vegane i alergičare, a na nekima od njih su i oznake Halal i Kosher.


Sanja i Silvio sami su uredili trgovinu namještajem koji bi mogao ispričati mnoge, stoljetne priče. Kredenca koja dominira prostorom bakino je blago iz koje su se uvijek vadile mirisne teglice pune domaćih, zdravih delicija. Sami su restaurirali većinu predmeta u trgovini  te uložili puno truda i ljubavi kako bi ona postala mjesto o kakvom su dugo sanjali. Tu možete ugodno provesti vrijeme,  dobiti savjet, preporuku, podršku i toplu riječ, no i usluge zdravstvenog coachinga i mentoringa,a u njihovom divnom lounge kutku možete predahnuti od užurbanog dana. Često održavaju  radionice i edukacije na kojima gostuju stručnjaci, nutricionisti  i liječnici i toplo vas pozivaju da ih posjetite.

Na Zagreb Burger Festivalu Kredenca zdravlja se predstavlja s vinima s Pelješca, čokoladama iz domaće manufakturne proizvodnje i  ekološkim namazima od maslina, voćnim sirupima, ribljim i mesnim delikatesama te uljima i octevima. Potražite ih u Spice street-u i budite i vi dijelom njihove čarolije!

KONTAKTIRAJTE NAS

KONTAKT

LOKACIJA