Harissa Spice Store

Harissa Spice Store – začini iz cijelog svijeta.

Većina ljubitelja okusa i mirisa te novih gourmet doživljaja dobro poznaje adresu Masarykova 3, gdje se prije nešto više od četiri godine otvorila prva trgovina začina Harissa Spice Store. Ovdje možete pronaći okuse i mirise sa svih strana svijeta. Tako na svojim policama, uz marokansku harissu, Harissa nudi više od 300 vrsta različitih začina i začinskih mješavina, te oko 170 vrsta čajeva. Uz to, u Harissi možete naći razne delicije, poput najfinijeg sušenog voća i orašastih plodova, balzamičkog octa i krema, umaka, senfova pa čak i slastica, poput The Ginger People eko linije izvrsnih poslastica od baby đumbira s Fidžija.

Ana Petrić i Matija Paskaš u Harissu su donijeli sve ono što ih je dojmilo na brojnim putovanjima, a kako sami teže izvrsnosti, na policama se nalaze najkvalitetniji začini i čajevi sa svih strana svijeta. «Ako me pitate koji je za mene najbolji začin za burgere, uvijek ću odgovoriti sol i papar, ali neću odbiti niti jedan od dvadesetak začina za grill, meso i krumpiriće koje možete pronaći kod nas u Harissi. Sve je stvar ukusa, volite li blagi ili pikantni burger, radite li mesni ili vege burger, kakve vam je boje pecivo. Razni su trendovi, ali ja sam ipak pobornik klasičnog burgera.»

Tako će svi zaljubljenici u fine začine i još ukusnije burgere na ovogodišnjem Zagreb Burger Festivalu imati prilike u Harissa kućici kupiti odabrane začine, koji oplemenjuju okus burgera i krumpirića. «Pripremili smo novu kolekciju Harissa začina u posebno osmišljenim mlincima, ali ponudit ćemo i klasične bestsellere iz naše standardne ponude, poput omiljenog barbecue Texasa, California Style Steak, Gaucho steak, univerzalni začin za grill», navodi Ana Petrić.

Ne propustite posjetiti Harissa Spice Store kućicu na Zagreb Burger Festivalu i upoznati se s novim okusima koji će zavesti ne samo vaše nepce, nego i sva druga osjetila te od burgera napraviti pravu gourmet poslasticu.  

KONTAKTIRAJTE NAS

KONTAKT

LOKACIJA