Big Green Egg | Slast & Mast

Big Green Egg i Slast & Mast zajedničkim snagama premijerno

na Festivalu

 

 

U Grill zoni svoj su teritorij ponosno zauzela dva sjajna branda, Big Green Egg, već svjetski poznat kao najbolji roštilj na svijetu i Slast&Mast, ko’ njegov mlađi rođak.

Slast&Mast nova je robna marka „craft meat“ proizvoda – odležanih steak-ova, kobasica, tradicionalnih suhomesnatih proizvoda sa zajedničkim nazivnikom – vrhunska kvaliteta, organska proizvodnja, od životinja iz slobodnog uzgoja. Možete ih kupiti i u mesnici na Festivalu. Kad ove mesne delicije dospiju u zagrljaj Big Green Egg-a, postaju specijaliteti koje jednostavno morate probati. No kakve to tajne skriva Veliko Zeleno Jaje? U sebi objedinjuje čak pet funkcija  – osim kao grill, funkcionira i kao krušna peć, peka, pušnica, a može poslužiti i kao pećnica. Meso je nakon obrade iznimno sočno, prava pravcata Slast&Mast.

Osim što ga možete premještati do mile volje i držati svaki dan na drugom mjestu, u njemu jednako dobro uspijevaju riba, meso, kolači i mnogima draga pizza. Budući da se radi o poluzatvorenom sustavu, na kojem se nalazi potpuna kontrola temperature s regulacijom zraka, u svakom trenutku imate potpuni pregled nad hranom koju pripremate. Vrlo je jednostavan za korištenje i još nešto jako važno, osobito za ljetne mjesece – ne isijava jako visoku temperaturu pa se, dok stojite kraj njega, nećete znojiti do besvijesti.

 

Dok ga koristite ne stvara nečistoću, a ima i mogućnost samočišćenja. No to nije sve, troši jako malo ugljena pa će vam jedno punjenje biti dovoljno za čak 12 sati roštiljanja.

Za sve koji žele saznati više dodajemo i link:

http://biggreenegg.eu/en/instructions/

Za njim su „ludi“ u danskom restoranu Noma, više puta proglašenim najboljim na svijetu. Massimo Bottura, po mnogima najbolji svjetski chef, svakodnevno koristi Big Green Egg u svom restoranu sa 3 michelinove zvijezdice “Osteria Francescana” u Modeni, a svjetskoj kulinarskoj zvijezdi, Gordonu Ramseyu, ovaj je roštilj jedini izbor već godinama.

Kad vas noge dovedu do Zagreb Burger Festivala slijedite miris, potražite pogledom nešto veliko zeleno i svakako kušajte vrhunsko meso iz Big Green Egga, osjetite pravu Slast&Mast !

 

BIG GREEN EGG I SLAST & MAST 

 

Zajedničkim snagama premijerno na Festivalu

 


Slast & Mast

 

+385 91 583 1178

 

slastmast@gmail.com

 

KONTAKTIRAJTE NAS

KONTAKTIRAJTE NAS

KONTAKT

LOKACIJA