Toto`s Burger Bar

Totos burger bar – burgersko street food carstvo u srcu Splita

Vlasnici splitskog Toto’s burger bara dijele zajedničke strasti, a jedna od njih je jedrenje. Tako su ih morska bespuća dovela do mnogih svjetskih luka. Budući da su i sami obožavatelji dobrih burgera, probali su ih već nekoliko stotina diljem svijeta i guštali u njihovim jedinstvenim okusima.

Osim jedrenja, Zrinka i Mario jako vole i ploviti pa su im nerijetko na brodovima gosti Amerikanci, ludi za burgerima. Često su im dijelili savjete za spravljanje ove poslastice, koja je postala prava gurmanska delicija.

No, kad bi se Zagrepčanka i Vrbovčan vratili u njima dragi Split nedostajao im je jedan dobar burgerski bar. Odlučili su ga sami otvoriti i na jednom mjestu ponuditi jela u kojima će uživati i mlađi i stariji koji znaju što je dobra spiza.

Na atraktivnoj lokaciji, u samom srcu Splita, prije dvije godine osvanuo je Toto’s burger bar – mala oaza najboljih burgera u gradu – kako im često govore. Mlada, sjajna ekipa osim što će vas ljubazno dočekati, ponudit će vam originalna jela i prefine burgere. Osim već klasičnih prženih krumpirića, gostima nude i pržene batatčiće – koji jednostavno mame divnom narančastom bojom, za nijansu su slađi od krumpirića, a mirišu i dvije ulice dalje. No to nije sve, ekipa nije bila zadovoljna umacima na koje je nailazila pa su se bacili na samostalnu izradu jogurta i umaka od češnjaka, danas neizostavnog „final touch-a“ kojeg gosti pamte.

Zdrav život njihov je DNK, jer osim sporta, kojeg redovito prakticira cijela obitelj (ipak su vlasnici profesori tjelesne kulture), kvaliteta hrane iznimno im je važna. Željeli su ponuditi gostima ono što bi i sami s veseljem konzumirali pa nude pecivo bez umjetnih sastojaka i aditiva. Meso dobavljaju od provjerenih mesara, svježe i domaće, uvijek s domaćih lokalnih farmi, poznatih po kvaliteti i tradiciji. Važno  im je poticati hrvatsko i ekološku proizvodnju pa sve povrće nabavljaju od malih lokalnih ekoproizvođača i na taj način doprinose razvoju ekopoljoprivrede.

Ponosni su na svoj „hi tech“ grill na paru. Kad na njemu spravljaju burgere oni ostaju sočni i bez dodavanja masnoće.

Kako je vlasnica vegetarijanka a njezin muž mesojed u Toto’s ponudi imaju i vege i mesnu ponudu.

Toto’s ekipa

Burger majstor Mate oboružan je šarmom pa ga gošće često požele kao prilog ili desert. Voditeljica Maja uživa u svojoj ljubavnoj priči – nalik onoj iz ljubavnih romana, a peče kolače bez jaja i to za prste polizat’ do kraja. Majin princ, burger meštar Ante dobio je nadimak najbrže Toto ruke. U cijelom timu najjača je Antonela, zamjenica šefice, jer je omotana crnim pojasom – 1. dan. Tu je još jedan meštar Frane koji u trenucima dokolice ganja morske pse po Malti.

Morsko kontinentalni burgeri s tračkom razigranosti čekaju vas !

TOTO`S BURGER BAR 

Burgersko street food carstvo


+385 21 314 040

 totoburgerbar@gmail.com

 Toto`s Burger Bar

 

KONTAKTIRAJTE NAS

KONTAKT

LOKACIJA