Submarine Burger

Submarine Burger –  gurmanski „must try“

 

 

 

Sve se priprema od prirodnih, domaćih sastojaka. U želji da se potiče hrvatsko gospodarstvo i poljoprivreda, ali i da se koriste najbolji mogući sastojci dostupni na tržištu, od mesa se koristi isključivo čista junetina s hrvatskih farmi. Submarine je ponosan što je 99% korištenih namirnica hrvatskog porijekla te što se kod pripreme ne koriste aditivi…

Ovaj je koncept prvi put zaživio u zagrebačkoj Frankopanskoj ulici prije tri godine, u središtu Zagreba. Danas je Submarine ponosni vlasnik restorana na  10 lokacija u 6 gradova, te je sve više onih lokacija gdje se pojavljuju u „Pop up“ varijanti.

Uvijek naglašavaju važnost proizvodnje i pripreme burgera te upotrebu lokalnih i domaćih proizvoda. Peciva se po posebnoj recepturi pripremaju u zagrebačkoj pekari, sir se nabavlja izravno iz Zagorja, panceta iz Dalmacije, salata iz Slavonije, tartufi iz Istre, a krumpiri iz Like…

 

Kreativnost je na samom vrhu strategije Submarinea, pa često iznenade goste neobičnim delikatesnim sastojcima kao što su umak od istarskog bijelog tartufa ili  krumpirići s dodatkom komadića crne slavonske svinje.

Potiču suradnja s poznatim hrvatskim i stranim kuharima –  TJ Caparas, Amerikanac iz New Yorka, i Denis Zemba svojim su inspiracijama obojili neke od Submarineovih burgera.

 

Treba spomenuti i socijalnu osviještenost branda Submarine. Do sada su donirali klince u Domu za nezbrinutu djecu i prikupljali dječje pelene u vrijeme izbjegličke krize, a trenutno surađuju s udrugom Crveni nosovi – klaunovi doktori.

 

BURGER FEST MENU

Za Zagreb Burger Festival osmišljen je još jedan, kako ga sami nazivaju, pobjednički burger, neodoljiv u kombinaciji s  krumpirićima.

 

BURGER FEST SPECIAL by Submarine

(brioche pecivo, Submarine special umak, svježa zelena salata, 2x juneće meso iz lokalnog uzgoja,  2x grill topljeni sir, hrskava panceta, komadići kobasice crne slavonske svinje, BBQ umak)

BEST ONLY for Burger Fest

(krumpirići, Submarine special umak, karamelizirani luk).

SUBMARINE BURGER

Gurmanski „must try“


+385 1 4831 500

 info@submarineburger.com

 Submarine Burger

www.submarineburger.com

 

KONTAKTIRAJTE NAS

KONTAKT

LOKACIJA