Špiro

Špiro – petnaestak godina gastro tradicije

Ugostiteljski brand ‘Špiro’ djeluje na području Zagrebačke županije više od 14 godina. Ova gastronomsko-ugostiteljska priča krenula je kao mali obiteljski posao iz Donje Bistre, a svake godine bilježe znatan rast u poslovanju. Zahvaljujući sjajnoj gastronomskoj priči postali su neizostavan dio gastronomsko-ugostiteljske, odnosno turističke ponude zapadnog dijela Zagrebačke županije.  

‘Špiro’ ne djeluje samo na svojim baznim lokacijama, već svoju priču godinama širi i na području organizacije cateringa te sudjeluje u organizaciji javnih i turističkih manifestacija diljem Lijepe Naše. Iz svog portfelja s  ponosom izdvajaju: Snow Quenn Trophy, Bistra, Zagreb, Advent u Zagrebu, Zagreb, Dane grada Oroslavja, Oroslavje, Roll Show West Gate, Zaprešić, Špirijadu,  Dane kajkavske kulture u Krapini i Chill-Grill

Špiro u svojoj ponudi nudi razne BBQ specijalitete, a posebnu pozornost vrijedna Špirina ekipa posvećuje pripremi raznih burgera. Njihova ljubav prema pripremi burgera je svakako na prvom mjestu, no za vrhunske burgere bitni su i odlični sastojci te vrhunske namirnice uz kvalitetno, svježe i provjereno meso, začine, umake temeljene na dugogodišnjem iskustvu te interesantna i ukusna peciva.

Na Zagreb Burger Festivalu Špiro će se predstaviti sa tri burgera iz svoje bogate ponude. Špirin Lela Burger, Špiro Burger i Špirin Zagi Burger.  

Špirin Lela Burgerpriprema se od domaće marinirane grillane piletine. Sastojci su prilagođeni ljepšem spolu i djeci. Crno pecivo koje je svoju boju dobilo iz sastojaka aktivnog ugljena i jedan blaži umak sjajno se stapaju s rukolom, cherry rajčicama i ukusnom piletinom. Kao prilog uz ovaj fini burger odlično će se stopiti kombinacija našeg mladog zagorskog krumpira i pohanih kolutića luka.

Špiro Burger – prvi se, prije desetak godina, našao u njihovoj ponudi. Juneća pljeskavica, cheddar sir bogatog okusa, vrhunski umak čija su baza Heinzovi proizvodi i svježi povrtni prilozi uz neizostavne dodatke, pečeni zagorski krumpir i pohane kolutiće luka, izuzetno su rješenje za tradicionalne ljubitelje burgera.  

Špirin Zagi Burger – ovaj će burger svoju premijeru doživjeti baš na Zagreb Burger Festivalu, nakon kojeg će se naći i u punudi restorana Špiro. Za njega je isto tako karakteristično  crno pecivo, čija se boja temelji na sastojcima aktivnog ugljena. Snagu ovom burgeru svakako će dati dvije vrhunske juneće pljeskavice iz provjerene proizvodnje, a prženi dimljeni špek uz dodatak raznolikih namirnica pojačat će okuse samoj osnovi. Toplinu ovom burgeru svakako će pružiti ‘cheddar sir’ koji će se topiti zajedno s ostalim dijelovima ovog burgera. I Špirin Zagi Burger posluživat će se uz mladi pečeni ‘zagorski krumpir’, razne umake i pohane kolutiće luka.

Vidimo se na Zagreb Burger Festivalu powered by Heinz, probajte Špirin spoj tradicionalnog i modernog !

KONTAKTIRAJTE NAS

KONTAKT

LOKACIJA