Maredo Grill

Maredo Grillgastro oaza za ultimativne gušte

 

Od 2008. godine Maredo Grill svojim specijalitetima domaće kuhinje oduševljava brojne gurmane. Smješten na atraktivnoj lokaciji, u blizini poslovnog tornja Cibona, u srcu Trešnjevke, često je odredište za poslovne ručkove i razna slavlja. Uz ugodnu glazbu i druženje svakako vrijedi probati i vrhunski roštilj na drveni ugljen na koji su posebno ponosni.  Njihov je specijalitet meso od odležane junetine s hrvatskih farmi, spravljeno u vrlo ukusnom pecivu iz vlastite kuhinje, koje daje poseban „šmek“, a kad mu još dodaju originalan umak Maredo  to je to !   

Uz roštilj na drveni ugljen svakodnevno u ponudi možete pronaći i zapečena rebrica marinirana u 15 različitih začina,  teletinu ispod peke, razne odležane steakove, rižoto od kozica, teleće kotlete, piletinu u umaku od meda i limuna te još mnoga ukusna jela iz bogatog jelovnika.

Na Zagreb Burger Festivalu ekipa Mareda će se predstaviti sa svojim sočnim burgerima, hrskutavim domaćim krumpirićima te jednim jelom iznenađenja za one koji nisu jako gladni.

Maredo upućuje poziv: Svratite, kušajte i guštajte  do neba !

Maredo Grill

Gastro oaza za ultimativne gušte


 +385 99 4574 000

 info@maredogrill.com

 Maredo Grill

www.maredogrill.com

KONTAKTIRAJTE NAS

KONTAKT

LOKACIJA