Kitchen & Grill Plac

Kitchen & Grill Plac carstvo roštilja na zagrebačkom Dolcu

Na prvom katu najpopularnije zagrebačke tržnice Dolac svoje je mjesto pronašao Kitchen&Grill Plac. Josip Matijević, rodom iz Dubrovnika, odlučio je u zagrebačkoj jezgri ponuditi na početku pravi sarajevski somun i ćevap. U svoju ponudu uvrstio je i dva klasična burgera – hamburger i cheeseburger koja je oplemenio njihovim jedinstvenim umakom sa samoborskom mustardom. Ostatak ponude kreirali su sljedeći želje svojih gostiju, tako da sva njihova jela imaju jedan poseban „štih“. Vole biti inovativni pa su osmislili Placburger ili Garaviburger, kako ga od milja zovu. Pecivo s dodatkom sipinog crnila, premazano jajima i posuto sjemenkama samo je jedan od detalja po kojima su postali prepoznatljivi. Ponosni su i na svoje posebne umake i preljeve.

Josip nam je odao tajnu njegovog savršenog grilla: tajna leži u roštilju na ugljen, pravilnom odabiru mesa i dobroj marinadi te pravilnoj termičkog obradi, što ćete u Kitchen&Grillu pronaći i to sjajno izbalansirano.  S posebnom pažnjom nabavljaju meso, 100% -tnu junetinu iz domaćeg uzgoja i to isključivo od malih OPG-ova.


Ove će godine na Zagreb Burger Festivalu ponuditi uz svoje šarene burgere i neke novitete kao što je Retro burger!

Ako ste inače retro fan, vjerujemo da nećete moći odoljeti retro burgerastoj priči Kitchen&Grill placa i zato potražite njihovu veselu kućicu i guštajte !

Kitchen & Grill Plac

Carstvo roštilja na zagrebačkom Dolcu


+385 1 4876 761

 info@plac-zagreb.com

 Kitchen & Grill Plac

 www.plac-zagreb.com

KONTAKTIRAJTE NAS

KONTAKT

LOKACIJA