50 A Burger & Champagne Bar

50 A Burger & Champagne Bar

 

U najužem centru, na zagrebačkom Europskom trgu, već pet mjeseci nepca Zagrepčana, ali ne samo njih, oduševljava ova mlada i ambiciozna ekipa zaljubljenika u burgere. Svojim gostima rado će ispričati zašto se burgeri i pjenušci vole nježno te kako im se okusi i mirisi savršeno slažu. Posjet ovom baru pravi je doživljaj, jer osim nevjerojatno ukusne i okusne hrane tu možete sresti zanimljive ljude, guštati svim osjetilima i super se provesti.

Njihov je prioritet kvaliteta hrane i s velikom pažnjom i strašću pripremaju svako jelo. Koriste samo organske ili lokalne sastojke.  „Chefovi“ Marković i Lavin posvetili su puno vremena pripremi jelovnika s burgerima koja su savršeni „match“ s prefinim pićima koja nude.

Goveđe meso nabavljaju izravno od uglednog lokalnog mesara s dugom tradicijom na obližnjem Dolcu. S njim blisko surađuju kako bi osigurali premium kvalitetu i svježinu mesa. Meso nabavljaju isključivo u Hrvatskoj, a koriste, kako sami kažu „ 3 cut-a „ jer žele ponuditi najbolji okus, no istovremeno i sačuvati prefine sokove burgera.

Sve umake, osim kečapa, samostalno spravljaju. S ponosom ističu da krastavce i karfiol kisele sa čak desetak začina. Meso pripremaju u trenutku kad ga naručite.

Sve osim kruha je bez glutena, a u ponudi imaju i kruh bez glutena.  

Na Zagreb Burger Festivalu 50 Burger & Champagne Bar se predstavlja sa dva burgera: Classic & Hvar.  

Burger Hvar sljubio je gorgonzolu i domaći namaz od suhih smokava i luka, teško zamisliv kontrast, no ekipa je uspjela spojiti nespojivo.

Zanima li vas kako zajedno „dišu“ cheddar sir, Lolo Rosso salata i 50 special umak uz vrhunsku junetinu preostaje vam probati Classic burger .  

Posjetite ovaj uvijek nasmijani tim, prštave energije s bezbroj kreativnih zamisli !

KONTAKTIRAJTE NAS

KONTAKT

LOKACIJA