Staropramen

Staropramen – poseban poput Praga

 

 

Prag je jedan od najposebnijih gradova na svijetu.To je grad koji nije tu samo za svoje stanovnike, već za cijeli svijet. Grad gdje mostovi ne služe za prelazak rijeke, nego za spajanje ljudi, a satovi nisu tu da bi pokazali vrijeme nego da ga na trenutak zaustave.

Zbog toga, nimalo ne čudi da je praško pivo br.1 originalno baš kao i grad iz kojeg dolazi. Pivo koje sadrži samo vrhunske sastojke, koji prate stogodišnju, češku pivarsku tradiciju. Pivo koje nije tu samo da utaži žeđ, već da se okusi ono najbolje što život nudi

Zato što je Staropramen, poseban baš poput Praga.

Posjetitelji Zagreb Burger Festivala i ove će godine uživati u hladnom Staropramenu. Na početku britak, no kasnije zaokružen okus pravi je doživljaj za vaše nepce koje će prvo osjetiti ugodni okus slada, a nakon njega nježnu završnu gorčinu. Kombinacijom vrhunskih sastojaka i stručnosti majstora pivara, Staropramen ima bogatu čvrstu pjenu, tamniju zlatnu boju te je pivo ugodno za piće s aromatičnim mirisom hmelja.

Na Festivalu potražite točeno pivo u lounge baru Staropramena ili se osvježite pivom iz limenke koje možete kupiti na kućicama s burgerima.


Uz ukusne burgere na ovogodišnjem Festivalu uživajte u svakoj zlatnoj kapi ovog vrhunskog češkog lagera.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STAROPRAMEN

Poseban poput Praga


Staropramen Hrvatska

www.staropramen.com/hr

 

KONTAKT

LOKACIJA