BURGER ZONE

B U R G E R  S Q U A R E

Kitchen & Grill Plac

Više

Arboretum Pub

Više

Barba

Više

Submarine Burger

Više

Maredo Grill

Više

Mason Burgers & Stuff

Više

Green Point

Više

Toto`s Burger Bar

Više

RougeMarin

Više

50 A Burger & Champagne Bar

Više

Restaurant Špiro

Više

Burger factory

Više

French fries & spice

Više

French fries & spice

Više

G R I L L   Z O N A 

Po mjeri urbanog muškarca

U ovom kutku svaki će muškarac pronaći nešto po svojim guštima. Kupiti svježi kvalitetan steak,  odmah ga baciti na Big Green Egg, najbolji roštilj u Svemiru, i svojim brčićima podariti rajski tretman. Natjecateljski žar moći će “razbuktati” uz stolni nogomet ili irsku igru Ring Board.  Chillanje u Jameson lounge baru na kotačima i opuštanje uz “drink” vrlo je vjerojatno, dapače poželjno kao i predstavnice nježnijeg spola.

Big Green Egg

Više

Slast & Mast

Više

S W E E T  D I S T R I C T

Nakon slasnog burgera dobro bi sjelo nešto slatko zar ne? U ovoj zoni svoj će kutak potražiti žene, no dobrodošli su i predstavnici jačeg spola. Zasladite se finim nizozemskim mini palačinkama poffertjes i kušajte neko od desertnih vina na wine bar-u. Ugodnog pročavrljajte s frendovima i opalite jedan “selfie” za dugo sjećanje 🙂

Ovo je idealna pozicija i za mame, jer  kraj ove zone nalazi se i Kid’s carstvo. Mogu s vremena na vrijeme baciti oko na klince dok oni bezbrižno uživaju uz animatore i edukatore.

Tutač

Više

Wine bar Deno

Više

S P I C E  &  H E A L T H  D I S T R I C T

Harissa Spice Store

Više

Kredenca zdravlja

Više

Tvornica zdrave hrane

Više

Volim ljuto

Više

Spice Up

Više

K I D`S  Z O N A

U dječjoj maštaonici klinci i klinceze mogu odabrati svašta, gdje god ih odvede mašta. Tu su mozgaonice, oslikavanje lica, trampolini, kreativne radionice balončice, nagradna igra Mali genijalac, mađioničarska predstava i radionica čarobnjaštva. Uz djecu su cijelo vrijeme animatori i edukatori pa se roditelji mogu bez brige opustiti u ostalim zonama. Veselje obavezno i dobrodošlo !

ZAGI Eventi

Više

B A R O V I

Beefeater Gin Bar

Više

Havana cocktail bar

Više

Jameson Lounge

Više

Staropramen

Više

KONTAKT

LOKACIJA