50 A Burger & Champagne Bar

50 A Burger & Champagne Bar

 

U najužem centru, na zagrebačkom Europskom trgu, smjestila se ambiciozna i strastvena ekipa zaljubljenika u burgere. Rado će vam otkriti zašto se burgeri i pjenušci vole nježno te kako im se okusi i mirisi savršeno slažu. Posjet ovom baru pravi je doživljaj, jer osim nevjerojatno ukusne i okusne hrane tu možete sresti zanimljive ljude, guštati svim osjetilima i super se provesti.

Njihov je prioritet kvaliteta hrane i s velikom pažnjom i strašću pripremaju svako jelo. Koriste samo organske ili lokalne sastojke. „Chefovi“ Marković i Lavin posvetili su puno vremena pripremi jelovnika s burgerima koja su savršeni „match“ s prefinim pićima koja nude. Goveđe meso nabavljaju od uglednog lokalnog mesara s dugom tradicijom na obližnjem Dolcu čime osiguravaju premium kvalitetu i svježinu mesa. Meso nabavljaju isključivo u Hrvatskoj, a koriste, kako sami kažu „3 cut-a„ jer žele ponuditi najbolji okus, no istovremeno i sačuvati prefine sokove burgera.

Sve umake, osim kečapa, samostalno spravljaju. S ponosom ističu da krastavce i karfiol kisele sa čak desetak začina. Meso pripremaju u trenutku kad ga naručite.

Na Zagreb Burger Festivalu 50 Burger & Champagne Bar će se predstaviti sa pet vrsta burgera, uz sočne krumpiriće, a posebnost ove kućice je da nude sve burgere i u vege varijanti s hrskavom kvinojom.

 

Posjetite ovaj uvijek nasmijani tim, prštave energije s bezbroj kreativnih zamisli!

RADNO VRIJEME

PON - ČET  12:00 - 23:00

PET  12:00 - 01:00

SUB 11:00 - 01:00

NED 11:00 - 23:00

LOKACIJA